Shadow

Дієтологи розповіли про захищають від запалень продуктах

Дієтологи розповіли про продукти, які захищають організм від запалень. Їх можна не допустити за допомогою збалансованого харчування і правильної дієти, необхідно звернути увагу на деякі овочі та зернові культури.

2bcede043d203eb7deafbe155838fed9

Слід вживати броколі, брюссельську капусту і калі, а також шпинат. Серед ягід фахівці називають чорницю, журавлину, вишню і полуницю, з цитрусових — апельсини. Дані плоди багаті вітаміном C, Е і вкрай корисні для організму. Містяться в морській рибі жирні кислоти активно захищають від різних запальних процесів. Рекомендується включити в раціон форель, сардини, макрель і тунця. Потрібно їсти горіхи, насіння соняшнику і цільнозернові продукти, заявляють фахівці. Вкрай корисно їсти хлібобулочні вироби з борошна грубого помелу.

Читати також:  Зірка серіалу "Клон" Джованна Антонеллі поділилася романтичним знімком з чоловіком

Далі називають імбир, так як він сприяє уповільненню виробництва цитокінів — білків, що провокують запалення. Корінь корисний, його визнають надійним засобом для захисту організму і поліпшення здоров’я. Необхідно акцентувати увагу на бобових, так як в них міститься багато клітковини і антиоксидантів, це допомагає при хронічних захворюваннях.

Источник: newsyou.info

Читати також:  Подвійний сімейний будинок з обпаленої модрини в Чехії (ФОТО)